top of page
Simone-Alicia-veer.jpg

voor makers, doeners en dromers.

Als creatief tekstschrijver, merkcoach en contentstrateeg helpt Simone Alicia verschillende doelen. En dat vindt ze fantastisch om te doen. Hier vind je een paar uitgelichte projecten. En, wat wil jij waarmaken?

HalloWerk versterkt de gemeente.

Online én met persoonlijke hulp. Zo brengt HalloWerk werkzoekenden en werkgevers bij elkaar. Samen zetten we ons in voor: een samenleving waarin iedereen kan meedoen.

Wat? Schrijven van de website, socialmediaposts, blogs en nieuwsbrieven voor drie doelgroepen (werkzoekenden, werkgevers én gemeenten) in begrijpelijke taal van A2 tot B1 niveau, tone-of-voice coaching, communicatie- en contentstrategie.

Met wie? Samen met een digitaal reclamebureau Red Factory en verschillende teams van HalloWerk. Gemeente Amsterdam, Gemeente Rotterdam, Gemeente Den Haag, WSP Rijnmond (WSPR), Werkgeversservicepunt groot-Amsterdam en Gemeente Utrecht.

Zien? Kijk op hallowerk.nl

Solid Performance: take ownership of yourself.

Die andere jij – een social campagne met de boodschap: wordt niet iemand anders, maar juist jezelf. Waar de sport & health categorie hardkeels schreeuwt dat je de beste versie van jezelf moet worden, slaat Solid Performance het pad in van natuur, rust en ruimte om jezelf weer te leren kennen. Dit is een campagne met stopping power door levendige poëzie – zonder onze stem te verheffen.

Wat? Creatief schrijven van poetische voice-over voor een serie (social) video’s. Creatieve vrijheid in tekst. Op basis van het strategische concept. Productie van de video’s samen met samengesteld een team voor strategische videoproductie.

Zien? Hier vind je de hero-video.

Screenshot 2023-04-04 at 14.43_edited.jpg

Rookvrije Generatie: wen er maar aan.

Overal om ons heen zien we het gebeuren. Steeds meer plekken worden rookvrij. En sigaretten worden op steeds minder plekken verkocht. Wen er maar aan. Want een wereld waarin onze kinderen volledig rookvrij kunnen opgroeien, komt hoe dan ook steeds dichterbij. Samen op weg naar een rookvrije generatie. 

 

Wat? Creatief en strategisch schrijven en meedenken met de website rookvrij.nl en rookvrijesport.nl. En schrijven van artikelen op basis van interviews van winkeleigenaren tot topsporters. Een leesbaar verhaal dat aanzet tot actie.


Met wie? Samen met LongfondsHartstichting en KWF Kankerbestrijding zijn we op weg naar een Rookvrije Generatie. Zo geven we kinderen de kans om rookvrij op te groeien en beschermen we hen tegen de schadelijke gevolgen van (mee)roken en de verleiding om te gaan roken.

Zien? Kijk op www.rookvrij.nl & rookvrijesport.nl

OPDRACHTGEVERS

zij werkten al met haar samen

8.png
4.png
10.png
1.png
9.png
6.png
5.png
7.png
2.png

samen mooie dingen maken?

Elkaar eerst eens ontmoeten of meteen aan de slag? Allebei leuk.

bottom of page