top of page

 Vinyasa yoga met Simone Alicia

adem, voel, durf, ervaar, speel

Ongeveer 7 jaar geleden maakte Simone Alicia kennis met yoga. En ze viel er als een blok voor. Wat haar raakte was de balans tussen fysieke inspanning, meer rust en meer ruimte - voor creativiteit - in je hoofd. 

 

"Want er is een ding dat ons onderscheidt van dieren: onze verbeeldingskracht. We maken onszelf van alles wijs. Dat is niet erg, dat mag er allemaal zijn. Als we onze gedachten maar wat minder serieus nemen. Weer gaan spelen. En zo de tijd van ons leven hebben. Ook als je van de mat afstapt." - Simone Alicia

P1066420.JPG

wat er ook gebeurt...

Yoga is meditatie in beweging. En zo kom je jezelf - net als in 't echte leven - op verschillende manieren tegen: ondersteboven, rekkend en strekkend, liggend op je mat. Je hoeft niet lenig te zijn of je adem te kunnen inhouden. Het gaat niet om kunstjes, het is geen circus. Waarover gaat dan wel? Uitdagen en ontspannen en niet te vergeten: genieten van het mooie uitzicht. Voel je vrij om te zijn wie je bent. 

altijd blijven ademen

Simone Alicia haalde haar RYS 200 Yoga Alliance als Vinyasa yogadocent bij Johan Noorloos van De Nieuwe Yogaschool. Een gerenommeerde opleiding waar het draait om veiligheid en authenticiteit in het doorgeven van het vakmanschap als yogadocent. Alles wat ze geleerd heeft, neemt ze mee in haar lessen met behulp van yoga-houdingen, filosofie, meditatie en ademhaling. Maar ze begeleid je vooral in je eigen yogapad. Op een manier die bij jou past en met beide voeten op de grond. Namasté. 

bottom of page