top of page

 Vinyasa yoga met Simone Alicia 

adem, voel, durf, ervaar, speel

Zo'n 8 jaar geleden maakte ik kennis met yoga. En ik viel er als een blok voor. Wat mij raakte was de balans tussen fysieke inspanning, meer rust en meer ruimte in je hoofd. Om keuzes te maken die passen bij wie ik ben, als ik iedereen mag zijn.

 

"Want er is een ding dat ons onderscheidt van dieren: onze verbeeldingskracht. We maken onszelf van alles wijs. Dat is niet erg, dat mag er allemaal zijn. Als we onze gedachten maar wat minder serieus nemen. Weer gaan spelen. En zo de tijd van ons leven hebben. Ook als je van de mat afstapt." - Simone Alicia

P1066420.JPG

wat er ook gebeurt...

Yoga is meditatie in beweging. En zo kom je jezelf - net als in 't echte leven - op verschillende manieren tegen: ondersteboven, rekkend en strekkend, liggend op je mat. Je hoeft niet lenig te zijn of je adem te kunnen inhouden. Het gaat niet om kunstjes, het is geen circus. Waarover gaat dan wel? Uitdagen, energie laten stromen en chillen en niet te vergeten: genieten van het mooie uitzicht. Voel je vrij om te zijn wie je bent. In je eentje, samen met je vrienden, met je collega's of met wildvreemden.

blijven ademen

Als Vinyasa yogadocent haalde ik mijn RYS 200 Yoga Alliance bij Johan Noorloos van De Nieuwe Yogaschool. Een gerenommeerde opleiding waar het draait om veiligheid en authenticiteit in het doorgeven van het vakmanschap. Alles wat ik op mijn eigen pad leerde, neem ik mee in mijn lessen met kennis van het zenuwstelsel, filosofie, meditatie en ademhaling. Maar ik begeleid je vooral in je eigen yogapad. Op een manier die bij jou past en met beide voeten op de grond. Namasté. 

bottom of page